1. Anlaşmanın konusu.
    • Bu sözleşme https://healthy-food-near-me.com web sitesi için geçerlidir ve bu sitelerin kullanıcısı ile sitelerin sahibi (bundan böyle https://healthy-food-near-me.com olarak anılacaktır) arasında imzalanmaktadır. )
    • Bu Sözleşme, Kullanıcının Kişisel Verilerini ve https://healthy-food-near-me.com'un site kullanıcılarından aldığı diğer bilgileri alma, saklama, işleme, kullanma ve ifşa etme prosedürünü oluşturur. Kullanıcı kişisel verileri doldurur.
    • Bilgi vermek, duyuru yapmak, siteyi http://healthy-food-near-me.com sitelerinden herhangi birinde kullanmak için, Kullanıcı bu Sözleşmeyi dikkatlice okumalı ve şartlarını tam olarak kabul etmelidir. Bu sözleşme ile tam rızanın teyidi, sitenin kullanıcı tarafından kullanılmasıdır.
    • Kullanıcı, işbu sözleşme şartlarına uymuyorsa veya sözleşme yapma hakkı varken veya yetkili olmadığında yasal yaşına gelmemişse bilgi, duyuru yayınlama, siteyi kullanma hakkına sahip değildir. adına bilgilerin yayınlandığı şirketin duyurusu.
    • Kullanıcı, siteyi kullanan sitelerde bilgi yayınlayarak, kişisel verileri girer veya bu verileri başka bir şekilde sağlayarak ve / veya sitede herhangi bir işlem gerçekleştirerek ve / veya Sitenin herhangi bir bölümünü kullanarak, Kullanıcı açıkça kabul eder. işbu sözleşmenin şartları ve http://healthy-food-near-me.com'a bu Sözleşmenin şartları uyarınca kullanıcı kişisel verilerini alma, saklama, işleme, kullanma ve ifşa etme hakkı sağlar.
    • Bu Sözleşme düzenleme yapmaz ve http://healthy-food-near-me.com, kullanıcının kişisel verilerinin ve diğer bilgilerin https://tps tarafından sahip olunmayan veya işletilmeyen üçüncü şahıslara alınması, depolanması, işlenmesi, kullanılması ve ifşa edilmesinden sorumlu değildir. : //healthy-food-near-me.com ve AvtoTachki çalışanı .com olmayan bireyler, Kullanıcı bu kişilerin sitelerine, yiyeceklerine veya hizmetlerinehttps: // healthy-food-near-me aracılığıyla erişim sağlamış olsa bile .com veya haber bülteni. Anlaşılması açısından gizli olan bu Sözleşme, sitenin veri tabanında şifrelenmiş durumda saklanan tek bilgidir ve yalnızcahttps: //healthy-food-near-me.com'da mevcuttur.
    • Kullanıcı, kişisel verilerinin ve yetkilendirme verilerinin güvenliğini ve korunmasını ihmal etmesi durumunda, üçüncü şahısların hesabına ve Kişisel ve diğer kullanıcı verilerine yetkisiz erişim sağlayabileceğini kabul eder. https://healthy-food-near-me.com bu tür erişimden kaynaklanan kayıplardan sorumlu değildir.
  2. Kişisel verileri elde etme prosedürü.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Buna bağlı olarak hizmet sağlamak için çerezler, örneğin ziyaretler arasında bir sepet içinde veri depolamak;
    • Kullanıcının IP adresi.
  2. Tüm bilgiler olduğu gibi tarafımızdan toplanır ve veri toplama sırasında değişmez. Kullanıcı, kişisel verilerle ilgili bilgiler de dahil olmak üzere güvenilir bilgiler sağlamaktan sorumludur. Https://healthy-food-near-me.com, gerekirse sağlanan bilgilerin doğruluğunu doğrulama ve sağlanan bilgilerin onayını talep etme hakkına sahiptir. Gerekirse, Kullanıcıya hizmet sağlamak.
  3. Kullanıcı bilgilerini kullanma prosedürü.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Veritabanına erişim sağlama şartları.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • bu tür veri ve bilgileri talep etme ve alma hakkına sahip devlet organlarının makul talepleri üzerine;
    • https://health-food-near-me.com'un görüşüne göre, Kullanıcı bu Sözleşmenin şartlarını ve/veya https://health-food-near-me.com ile arasındaki diğer sözleşmeleri ve anlaşmaları ihlal ederse, Kullanıcı.
  7. Bu bilgiler nasıl değiştirilir / silinir veya abonelikten çıkılır.
  1. Herhangi bir zamanda kullanıcılar şunları yapabilir: değiştir / sil Kişisel Bilgiler (telefon) veya abonelikten çıkın. https://sağlıklı-gıda-near-me.com'un Kullanıcı ile ilgili bilgilerin mevcudiyetini gerektiren bazı özelliklerinin çalışması, bilgilerin değiştirildiği/silindiği andan itibaren askıya alınabilir.
  2. Kullanıcının kişisel verileri, Kullanıcı tarafından silinene kadar saklanır. Kişisel verilerin silinmesi veya başka bir şekilde işlenmesi konusunda Kullanıcı'nın yeterli bildirimi, Kullanıcı tarafından belirtilen e-postaya gönderilen bir mektup (bilgi) olacaktır.
  3. Veri koruması.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Sorularınız olması durumunda iletişim adresi.
  4. Verdiğiniz bilgilerle ilgili sorularınız, dilekleriniz, şikayetleriniz olması durumunda lütfen e-posta adresi ile iletişime geçin: Support@healthy-food-near-me.com. Yazılı talep üzerine ve kimliğini ve yetkisini belirleyen bir belgenin sunulması üzerine, kullanıcıya veritabanının konumu hakkında bilgi alma prosedürü hakkında bilgi sağlayabiliriz.
  5. Gizlilik politikasındaki değişiklikler.
  6. Gizlilik politikasının şartlarını değiştirebiliriz. Bu durumda, koşullar sayfasındaki sürümü değiştireceğiz, bu nedenle periyodik olarak tekrar kontrol edin https://sağlıklı-gıda-near-me.com/ gizlilik sözleşmesi Sözleşmede yapılan tüm değişiklikler, yayınlandıkları andan itibaren yürürlüğe girer. Kullanıcı, Siteyi kullanarak, Siteyi kullandığı anda yürürlükte olan ifadelerdeki Gizlilik Politikasının yeni şartlarını kabul ettiğini onaylar.
  7. Ek koşullar.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Gizlilik Politikasının herhangi bir öneri, madde veya kısmı da dahil olmak üzere herhangi bir hükmünün yasaya aykırı veya geçersiz sayılması durumunda, bu, yasaya aykırı olmayan diğer hükümleri etkilemeyecektir. tam olarak yürürlüktedir ve geçerlidir ve herhangi bir geçersiz hüküm veya Taraflarca başka bir işlem yapılmadan yerine getirilemeyen bir hüküm, geçerliliğini ve uygulama olasılığını sağlamak için gerekli olduğu ölçüde değiştirilmiş, tadil edilmiş kabul edilir.
  3. Bu sözleşme, reklamın yerleştirilmesi de dahil olmak üzere siteyi kullandığı andan itibaren Kullanıcı'yı kapsar ve kişisel veriler dahil olmak üzere, kullanıcıyla ilgili herhangi bir bilgi sitede saklanana kadar geçerlidir.